Grillezett csirkesaláta avokádóval, kukoricával és mozzarellával

Hozzávalók:

1 tasak Szarvasi Mini Mozzarella 2 db grillezett egész csirkecomb ½ jégsaláta, kisebb 1 doboz csemege kukorica konzerv 1 db avokádó 1 db kisebb lilahagyma 4-5 db koktélparadicsom ½ kígyóuborka 1 lime leve 1 csokor petrezselyem zöld kevés olíva olaj só, bors
Mini Mozzarella

Elkészítés:

  • A csirkecombokról fejtsük le a húst és tépkedjük kisebb darabokra.
  • A jégsalátát is tépkedjük kisebb darabokra. A kígyóuborkát hámozzuk meg, magozzuk ki és kockázzuk fel. A lilahagymát vágjuk vékony szeletekre. Az avokádót vágjuk ketté, szedjük ki a magját és kanalazzuk ki a húsát, majd vágjuk kisebb darabokra. A paradicsomot negyedeljük fel. A kukoricát szűrjük le és öblítsük át. A petrezselyem zöld leveleit tépkedjük le és mossuk meg.
  • Tegyünk mindent egy salátás tálba, locsoljuk meg lime lével, egy kis olíva olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd salátás tálon tálaljuk.

 

 

 

Legújabb receptjeink