Grill mozzarella juharsziruppal és málnával

Hozzávalók:

1 csomag Szarvasi Natúr Grill Mozzarella 100 g málna 4 ek juharszirup 2 szelet kalács balzsamecet 1 ek vaj

Elkészítés:

  • Egy kevés vajon futtassuk meg a málnát, Locsoljuk meg egy kis juharsziruppal. Hagyjuk, hogy a málna egy kis része essen szét, de maradjanak benne egész szemek is. Végül keverjünk hozzá pár csepp balzsamecetet is.
  • Egy grillserpenyőben szintén egy kis vajon pirítsuk meg a kalács szeletek mindkét oldalát. Tegyük tányérra őket. A málna kisebbik részét locsoljuk a kalácsra.
  • Ugyanebben a serpenyőben süssük meg a grill sajtot. Kezdjük kissé magasabb hőfokon, majd vegyük lejjebb a hőt. Süssük kb. másfél percig, majd fordítsuk meg a sajtot és süssük további 1 percig. Hagyjuk, hogy szép lágy legyen. Helyezzük őket egy-egy szelet pirított kalácsra, majd locsoljuk meg őket a maradék málnás szósszal.

Legújabb receptjeink