Grill mozzarella eperrel és spárgával

Hozzávalók:

1 csomag Szarvasi Natúr Grill Mozzarella 6-8 szál zöldspárga 4-5 szem eper 3-4 szem retek 2 marék madárbegy saláta balzsamecet olíva olaj
Grill Mozzarella

Elkészítés:

  • A spárgát lobogó sós vízben főzzük meg 3 perc alatt roppanósra, majd gyorsan hűtsük le jéghideg vízben. Majd vágjuk 2-3 darabba őket.
  • Az epret és a retket is vágjuk kisebb darabokra. A salátát mossuk meg, majd jól szárítsuk le.
  • A grill mozzarellát kevés olíva olajon egy serpenyőben, vagy grill serpenyőben süssük meg. Kezdjük kicsit magasabb hőfokon, majd vegyük lejjebb közepes hőre. Süssük kb. másfél percig, majd fordítsuk meg és süssük további egy percig.
  • A salátát forgassuk meg egy kis olíva olajban, majd rakjuk össze a többi hozzávalóval. Helyezzük rá a meggrillezett mozzarellát, majd locsoljuk meg balzsamecettel.

Legújabb receptjeink