Grill Mozzarella céklás bulgur salátával

Hozzávalók:

1 csomag Szarvasi Füstölt Grill mozzarella 100 g bulgur 1 db szívsaláta 1 db cékla 100 g zöldborsó 2 szál újhagyma olíva olaj só, bors
Grill Mozzarella

Elkészítés:

  • A bulgurt kissé pirítsuk meg olíva olajban, majd lobogó, sós vízben főzzük készre. Ha kész, tegyük ki egy tányérra, hogy hűljön.
  • A zöldborsót szintén főzzük meg sós vízben, majd azonnal hűtsük le.
  • A szívsaláta külső leveleit távolítsuk le, majd a belső leveleket törjük szét kézzel. Az újhagymát vágjuk finomra. A céklát főzzük meg és vágjuk vékony cikkekre.
  • A saláta összetevőit keverjük össze, sózzuk, borsozzuk.
  • A sajtot forró grillserpenyőben, kis olíva olaj hozzáadásával grillezzük meg. Először kezdjük nagyobb hőn a sütést, majd vegyük le közepesen erősre a hőt. Egy-másfél perc múlva fordítsuk meg és süssük meg a másik oldalát is. Tálaljuk a bulgur salátával.

Legújabb receptjeink