Füstölt makréla pástétom

Hozzávalók:

3 púpos evőkanál Szarvasi Mascarpone 100 g füstölt makréla filé 1 tk. dijoni mustár 1 kis csokor petrezselyemzöld 1 ek. kapribogyó 2 szál újhagyma ½ citrom leve só, bors
Mascarpone

Elkészítés:

  • A makrélának húzzuk le a bőrét, majd vegyük ki az esetlegesen benne maradt szálkákat. Tegyük a halhúst egy tálba.
  • Adjuk hozzá a mascarponét, majd egy villával keverjük el, úgy, hogy a halhúst is jól törjük össze közben.
  • Vágjuk finomra a kapribogyót, petrezselyem zöldet és újhagymát. Keverjük a halhoz a citromlével és a mustárral együtt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tálaljuk pirítóssal.

 

Legújabb receptjeink