leendő
partnereinknek

Füstölt lazacos croissant szendvics

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Szendvicsek

Címkék

Allergének

tej , halak , glutén , tojás

Elkészítés

1.

A croissant-okat vágjuk hosszában ketté és kenjük meg Szarvasi Mascarponéval.

2.

Tegyünk a szendvicsekbe füstölt lazacot.

3.

Vágjuk az avokádót félbe, vegyük ki a magját és kanalazzuk ki a húsát. Osszuk el a szendvicsekben egyenlően.

4.

Szórjuk meg őket frissen őrölt fekete borssal, tegyünk rájuk pár csepp citromlevet és a tetejükre tegyünk pár levél rukkola salátát. Majd tegyük rájuk a croissant-ok tetejét. Kínálhatjuk reggelire, uzsonnára, vagy egy könnyű vacsoraként is.

Hozzávalók

25 g Szarvasi mascarpone

100 g Füstölt lazac

4 db Croissant

1 db Avokádó

1 MARÉK RUKKOLA SALÁTA

Bors

PÁR CSEPP CITROMLÉ