Füstölt halas saláta tormás mascarponéval

Hozzávalók:

4 ek Szarvasi Mascarpone 1 csomag (100-120 g) füstölt makréla, vagy pisztráng 2 ek reszelt torma 2 szál újhagyma 6 szelet ecetes cékla 2 ek pisztácia, durvára vágva ½ kígyóuborka, meghámozva, kockára vágva 2 ek gránátalma 50 g rukkola pár szál friss kapor 1 ek citromlé só, bors
Mascarpone

Elkészítés:

  • A mascarponét keverjük össze a tormával és a citromlével. Kissé sózzuk, borsozzuk.
  • A céklát vágjuk falatnyi darabokra, a kapor leveleit tépkedjük le. Az újhagymát szeleteljük vékonyra. A halat tépkedjük nagyobb darabokra.
  • A tányérokon rendezzük el a rukkolát, a céklát, a halat és az uborkát. Majd szórjuk meg a gránátalmával, pisztáciával és kaporral. Végül kanalazzuk rá a tormás mascarponét. Sózzuk, borsozzuk a salátát tálalás előtt.

 

 

 

Legújabb receptjeink