leendő
partnereinknek

Fokhagymás-sajtos buci

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Főételek

Címkék

Vendégváró

Allergének

tej , glutén , mustár

Elkészítés

1.

Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Keverjük össze a krémsajtot a mustárral és a lereszelt mozzarellával.

2.

Olvasszuk föl a vajat, és keverjük hozzá a lereszelt fokhagymát, valamint a finomra vágott petrezselyem zöldet.

3.

A kenyeret vágjuk be egészen az aljától kb. fél cm-re, pár cm-es távolságra egymástól. Majd ugyanezt csináljuk meg ezekre a vágásokra merőlegesen.

4.

A sajtos krémet nyomkodjuk be a vágásokba. Végül locsoljuk le a bucit a fokhagymás, petrezselymes vajjal.

5.

Tegyük a sütőbe, és 15-20 perc alatt süssük meg jó ropogósra.

Hozzávalók

200 g Szarvasi mozzarella

1 darab, kb. 500 g Buci

100 g Vaj

3 gerezd Fokhagyma

150 g Sajt

1/2 ek. Dijoni mustár

1 csokor Petrezselyemzöld