www.szarvasimozzarella.hu
Fehércsokis, őszibarackos mascarpone pohárkrém
  • 10-30 perc
  • desszertek
  • olasz
  • hétköznapokra
  • olcsó
  • 4 főre

Elkészítés:

  • A fehércsokit olvasszuk fel vízgőz fölött. Adjuk a mascarponéhoz és a 2 tojás sárgájához. Verjük fel alaposan. Majd verjük fel külön a tojásfehérjét és óvatosan keverjük a csokis mascarponéhoz.
  • Az őszibarackot vágjuk kisebb kockákra. A kész piskóta tekercs szeleteket kockázzuk fel, majd tegyük 4 tálka aljára, egyenlően elosztva.
  • Erre tegyünk őszibarack kockákat, majd öntsük le a krémmel. Végül rakjunk még őszibarack kockákat az édesség tetejére is.

 

 

Hozzávalók:

  • 250 g Szarvasi Mascarpone
  • 4 kisebb szelet piskóta tekercs
  • 100 g fehér csoki
  • 1 ek rum aroma
  • 2 db tojás
  • 2 db nagyobb őszibarack
  • Mascarpone