Fehérboros, mascarponés nyúlpecsenye

Hozzávalók:

1 doboz Szarvasi Mascarpone 4 db nyúlcomb 2 ek magos mustár 2 dl fehérbor 1 ek finomra vágott petrezselyem zöld 2 gerezd fokhagyma
Mascarpone

Elkészítés:

  • A mascarponét keverjük össze a petrezselyem zölddel, a magos mustárral és a lereszelt fokhagymával.
  • A nyúlcombokat sózzuk be alaposan, majd helyezzük egy sütőtálba, majd jól kenjük be a mascarponés masszával őket..
  • Öntsünk alájuk egy pohár fehérbort, majd fedjük le alufóliával.
  • A nyúlcombokat sózzuk be alaposan, majd helyezzük egy sütőtálba, majd jól kenjük be a mascarponés masszával őket..
  • Süssük őket 180 C-os sütőben kb. egy órát, majd vegyük le róluk a fóliát. Süssük további 10-15 percig, míg puhák nem lesznek a combok. Sütés közben nézzük, hogy legyen alatta mindig egy kis bor, ha szükséges, pótoljuk! Tálaljuk főtt rizzsel és friss petrezselyem zölddel megszórva.

 

 

 

Legújabb receptjeink