Dupla grill mozzarella vega burger

Hozzávalók:

2 csomag Szarvasi Füstölt Grill Mozzarella 2 db burger zsemle 2 db avokádó 2 db nagyobb csiprerke gomba 1 ek finomra vágott koriander zöld 1 ek lime lé 1 szál finomra vágott újhagyma 1 kisebb chili finomra vágva 2 db közepes paradicsom lilahagyma saláta levél olíva olaj só, bors
Grill Mozzarella

Elkészítés:

  • A gombát tisztítsuk meg, sózzuk és locsoljuk meg olíva olajjal. Tegyük egy hőálló tálba és süssük meg 200 C-os sütőben.
  • Az avokádónak vegyük ki a húsát, törjük simára egy villával és keverjük össze a koriander zölddel, lime-mal, újhagymával, chilivel, sóval, borssal és 1-2 evőkanál olíva olajjal.
  • Ha megsült a gomba akkor süssük meg egy grillserpenyőben a sajtot.
  • Készítsük el a burgert. Tegyünk az alsó felére egy saláta levelet, paradicsom szeleteket, egy szelet sajtot. Erre kanalazzunk az avokádó krémből, majd erre tegyük a gombát. Tegyünk rá még egy kis avokádó krémet, erre pedig a másik szelet sajtot. Tehetünk még rá egy pár karika lilahagymát is.
    Kínáljunk mellé nachost és avokádókrémet.

 

 

Legújabb receptjeink