Csirkés, sajtos melegszendvics

Hozzávalók:

150 g Szarvasi Füstölt Mozzarella sajt 2 ek. Szarvasi Macsarpone 1 db feles méretű bagett 2 db csirkecomb filé 100 g füstölt bacon 2 ek. tejföl 2 ek. majonéz 50 g kék sajt 1 ek. grillpác kevés olaj
Füstölt Pizza Mozzarella, Mascarpone

Elkészítés:

  • A csirkecomb filét fűszerezzük be kedvenc grillpácunkkal, majd kevés olajon süssük meg egy serpenyőben. Hideg csirkesültet is használhatunk a recepthez.

  • A bacont vágjuk kisebb kockákra, majd süssük meg a maradék zsiradékon. Szűrjük le, hagyjuk hűlni.

  • A sajtot reszeljük le, majd a nagyobbik felét keverjük össze a majonézzel, tejföllel, kékpenészes sajttal, baconnel és a mascarponéval. Keverjük hozzá a sült csirkecombot is.
  • A bagettet vágjuk hosszában félbe, majd vájjuk ki a belét. Töltsük meg ezzel a sajtos,csirkés töltelékkel.

  • A maradék reszelt sajttal szórjuk meg, majd forró sütőben olvasszuk rá. Tálaljuk sörkorcsolyának, snacknek, de akár egy ebédnek, vagy vacsorának is tökéletes.

 

Legújabb receptjeink