Csicseriborsó és mozzarella saláta grillezett húsokhoz

Hozzávalók:

1 tasak Szarvasi Mini Mozzarella 300 g csicseriborsó konzerv 1 db kápia paprika 100 g kukorica konzerv 4 db koktélparadicsom 2-3 szál újhagyma 14-15 szem fekete olívabogyó 1 csokor petrezselyemzöld ½ citrom leve 2-3 ek. olívaolaj só, bors
Mini Mozzarella

Elkészítés:

  • A csicseriborsó- és a kukorica konzervet öblítsük le és csöpögtessük le. A kápia paprikát vágjuk apró kockákra, az újhagymát vágjuk finomra.
  • A mini mozzarellát tépkedjük félbe. Az olívabogyó konzervet szűrjük le. A petrezselyemzöldet szedjük leveleire és mossuk meg.
  • Tegyünk mindent egy keverőtálba és keverjük jól össze. Ízesítsük citromlével, sóval és borssal. Locsoljuk meg olívaolajjal. Tálaljuk grillezett húsok mellé.

 

Legújabb receptjeink