Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , szójabab , tojás , glutén1.
A csokit, és a vajat is megolvasztjuk. (Lehet vízgőz felett is, vagy mikróban, de utóbbi esetben a csokit többször rövid időre tegyük be, néha kevergessük meg, nehogy leégjen!)
2.
A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a csipet sóval habosra keverjük.
3.
Hozzáadjuk a nem forró margarint, valamint a szintén nem forró olvasztott csokoládét is.
4.
Alaposan elkeverjük, mehet bele a liszt, ezzel is eldolgozzuk, és egy kb. 30×22 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, elegyengetjük.
5.
180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
6.
Ha kihűlt, megkenjük a porcukorral kikevert mascarpone krémmel, és megpakoljuk sok-sok piros gyümölccsel. Azonnal fogyasztható.
500 g Szarvasi mascarpone
200 g Étcsoki
200 g Margarin
200 g Cukor
10 g Vaníliás cukor
3 db Tojás
110 g Liszt
CSIPET Só
30-45 g Porcukor
1/2 KG VEGYES PIROS GYÜMÖLCS
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!