leendő
partnereinknek

Brownie extrákkal

Elkészítési idő

30-60 perc

Kategória

Desszertek

Címkék

Ünnepi , Vendégváró

Allergének

tej , szójabab , tojás , glutén

Elkészítés

1.

A csokit, és a vajat is megolvasztjuk. (Lehet vízgőz felett is, vagy mikróban, de utóbbi esetben a csokit többször rövid időre tegyük be, néha kevergessük meg, nehogy leégjen!)

2.

A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a csipet sóval habosra keverjük.

3.

Hozzáadjuk a nem forró margarint, valamint a szintén nem forró olvasztott csokoládét is.

4.

Alaposan elkeverjük, mehet bele a liszt, ezzel is eldolgozzuk, és egy kb. 30×22 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, elegyengetjük.

5.

180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.

6.

Ha kihűlt, megkenjük a porcukorral kikevert mascarpone krémmel, és megpakoljuk sok-sok piros gyümölccsel. Azonnal fogyasztható.

Hozzávalók

500 g Szarvasi mascarpone

200 g Étcsoki

200 g Margarin

200 g Cukor

10 g Vaníliás cukor

3 db Tojás

110 g Liszt

CSIPET Só

30-45 g Porcukor

1/2 KG VEGYES PIROS GYÜMÖLCS