Antipasti nyársak

Hozzávalók:

1 csomag Szarvasi Mini Mozzarella 14-15 szem nagy szemű töltött olíva bogyó 7-8 szelet levegőn szárított sonka 14-15 db konzerv grillezett articsóka 1-2 db sült kápia paprika 14-15 szelet olasz szalámi pár db pepperoni pita, vagy más lepény kenyér 14-15 db bazsalikom levél
Mini Mozzarella

Elkészítés:

  • A sült paprikát hámozzuk meg, magozzuk ki és vágjuk hosszában szélesebb csíkokra, majd nagyobb darabokra. A sonkát vágjuk félbe, majd hajtsuk be őket. A lepényből vágjunk kb 3 cm-es darabokat.
  • Kezdjük felhúzni a nyársakat. Kezdhetjük a kenyér darabokkal, majd az olíva bogyókkal. Jöhetnek a sonka szeletek, majd a sült paprika darabokba tekert Szarvasi Mini Mozzarella golyók. Ezután jöhetnek a bazsalikom levelek. Majd a kb. 3 cm-esre vágott pepperoni darabok, a behajtogatott szalámi szeletek, végül az articsóka darabok. A sorrend természetesen változhat, de tartsuk szem előtt, hogy mit mivel ennénk szívesen.

Legújabb receptjeink